Tenzi Gran Smog

Mycie komór wędzarniczych, piekarników i kominków. Skoncentrowany preparat do czyszczenia komór wędzarniczych, rusztów, grilli, piekarników, kominków, piecyków. Zalecany w warunkach przemysłowych. Skutecznie usuwa przypalone zanieczyszczenia tłuszczowe i smoliste (zwęglone węglowodany, białka, tłuszcze) pozostawiając powierzchnię czystą i błyszczącą; zawiera inhibitory korozji; toleruje twardą wodę; ulega biodegradacji. W dużym stężeniu doskonale rozpuszcza stare, kilkunastoletnie, nawarstwione wyprawy polimerowe. Posiada neutralny zapach. Atest PZH nr HŻ/01840/01/2007.

Zastosowanie:

Piece do pieczenia, tunele piekarnicze. Komory wędzarnicze, kominy odprowadzające dym. Grille, kominki. Posadzki ceramiczne, PCV.

Metody użycia:

stężenie 500-1000 ml / 1 l wody;
czas działania 10-20 minut;
temperatura 40-60 °C;
zmyć wodą, wytrzeć;
stężenie 3-4 l / 10 l wody;
czas reakcji około 30 minut.

Pojemność:

500 ml

750 ml

1l

5l

10l

20l

200l